Uvodna misao"Neću više odlagati", su reči koje mi stalno odzvanjaju u srcu... a to su reči Gospodnje. Naša crkva i vernici pojedinačno imaju pred sobom vest koja je vest za poslednji naraštaj ljudske porodice, a ona glasi: Hristos je naša pravednost!

Ne postoji druga značajnija vest, niti neki drugi Spasitelj osim Isusa. Po onome što sam u noćnim utvarama gledao, neće postojati neko drugo vreme za nas osim ovog vremena za razumevanje i prihvatanje ove vesti. Prema tome, sve ono što je pisano u smislu probuđenja i reforme odvijaće se sada i naš izbor za i protiv Isusa će biti konačan. Da li želimo da nam Isus bude Spasitelj i da odustanemo od svakog svog napora i inicijative da se spasemo, taj odgovor svako od nas treba da donese, posle toga Isus će doći po nas.

Reč autora

Novosti...

 Serija 27 Istina Svetoga Pisma namenjena je svim ljudima, svakome coveku bez obzira na nacionalnu, versku ili rasnu pripadnost. Takodje to se odnosi i na seriju predavanja  pod naslovom Zdravlje i sreca, Saveti i Temeljne promene, koje su u istom folderu sa Savetima.Hvala na posetama.

VAŽNO:  Potrebni volonteri za prevod video predavanja na engleski, rumunski, ruski, nemački i grčki.


Jutarnji stih/Citati

Isus Hristos nije došao na svet da traži dobrotu i pravednost među ljudima, već da donese dobrotu i pravednost sa sobom i da ih podari ljudima koji to nemaju.

Opširnije: Jutarnji stih/Citati

Getting Help

There are lots of places you can get help with Joomla!. In many places in your site administrator you will see the help icon. Click on this for more information about the options and functions of items on your screen. Other places to get help are: